fb-dancing-sofia

Резервационен модул за предстоящи събития

FLAPSƎ - представление на Derida Company
Начало: 29.09.2018, 19:30
Локация: Derida Dance Center, бул. Сливница 245, ет. 4
Живко Желязков e носител на награда ИКАР 2017 в категория съвременен танц и пърформанс. Признат в класацията на най-голямата платформа за съвременен танц Aerowaves 2018 и представен като един от топ 20 млади хореографи в Европа на фестивала Spring Forward. Derida Company има удоволствието да ви покани на FLAPSƎ, най-новото представление на Живко Желязков.


още ...
 
 
 
 
 
 

Новини

Pitts

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ХОРЕОГРАФ ШАМЕЛ ПИТС ПРИСТИГА В ТЕАТЪР АЗАРЯН С ПРЕМИЕРА НА ЗАШЕМЕТЯВАЩИЯ СПЕКТАКЪЛ „ЧЕРНА ДУПКА”

 

На 24 септември от 19:00 часа Театър Азарян и Ðerida Dance Center представят калейдоскопичния пърформанс „Черна дупка”. Премиерният спектакъл използва светлина, движение и визуално изкуство и предлага на публиката да се ангажира по начин, който да превърне изживяването в дълбоко, цветно пътуване без изход.

Продължава
01-dancing-sofia-article

Танцуваща София 3х3 се организира за трета поредна година от Derida Dance Center

За трета година проект "Танцуваща София" ще обучава безплатно всички желаещи да се движат в ритъма на танца

През месец септември софиянци и гости на столицата ще имат възможност да се обучават и забавляват посредством платформа за танц и движение на открито в града "Танцуваща София". Проектът тази година ще се проведе в три недели в през месец септември – 2.09. - Танци на народите, 16.09. – съвременен танц и 23.09. – стрийт танци.

 Началото на проекта ще бъде на 2 септември (тази неделя) на откритата сцена в Борисова градина в 16:00 часа. Темата е "Танци на народите" и ще може да се запознаете с танци от България, Ирландия, Индия, Африка, Египет, Америка, Бразилия.

Продължава
OPERATIONS-MANAGER-01

Отворена позиция за РЪКОВОДИТЕЛ ДЕЙНОСТИ в Derida Dance Center

 Derida Dance Center търси своя РЪКОВОДИТЕЛ ДЕЙНОСТИ (operations manager)

Ако желаеш да използваш и развиеш управленските си способности в креативна среда, да си част от млад и прогресиращ екип, да осмисляш работния си ден с многобройните мисии, зад които застава Derida Dance Center, то ние имаме нужда от теб! 
Изпрати ни автобиографията си на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и отговори на въпросите от този формуляр .

Продължава

Политика за поверителност на личните данни

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

23.05.2018 г.

 

1. За този документ

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви запознае с правилата, които спазваме, когато събираме и обработваме Ваши лични данни, когато посещавате нашия уебсайт и закупувате и/или ползвате услугите, които предлагаме.

Тук можете да намерите информация за това какви Ваши лични данни събираме, как и с каква цел ги използваме, на кого ги предоставяме, какви са Вашите права като субект на данни, както и как да се свържете с нас или с надзорния орган по защита на личните данни.

Моля, обърнете внимание, че този документ се отнася единствено до обработването на посочените по-долу лични данни, които събираме при посещението на уебсайта www.derida-dance.com /при предоставяните от нас услуги, които могат да бъдат закупени/резервирани през този уебсайт./, както и личните данни, които предоставяте на рецепция при посещение на центъра. Ако посещавате други наши уебсайтове и/или използвате други наши услуги, за целите на които събираме и обработваме Ваши лични данни, е възможно да използваме същите и/или други категории Ваши лични данни за други цели и по друг начин. В такива случаи за Вас ще бъде на разположение друга политика за поверителност, даващо релевантна информация за обработването на Ваши лични данни във връзка с такива други уебсайтове и/или услуги.

Продължава
Julyen Hamilton 2014

"Magnolia and Strangers"

"Magnolia and Strangers"

16 юни (събота) 20:00ч. на сцена ДЕРИДА

част от програмата на трето издание на фестивал "Етюди и приятели"(16-27 юни 2918)

с финансовата подкрепа на фондация Етюд

Продължава
32769735 2129295463753154 6703216941324042240 n

Прием за Dance PORT Derida 2018/2019 - Съвременен танц

     

Eдногодишната обучителна и тренинг програма по съвременен танц Dance PORT Derida търси своите нови участници за сезон 2018/2019 

Програмата, разработена от Derida Dance Center, предоставя нови възможности за безплатно включване на желаещи без опит, но с творчески потенциал за развитие в сферата на съвременния танц. В продължение на една година ще имате възможност да изградите стабилна танцова основа и умения за бъдеща професионална реализация в областта на съвременния танц и физически театър. Чрез ежедневни класове и систематизиран подход ще развиете възможностите си за движение и себеизразяване, ще повишите издръжливостта, силата и гъвкавостта си. 

Продължава
graffik-COL-BG-sept-page-001

График на Derida Dance Center за сезон 2018/2019

Класът по Ориенталски танци няма да се провежда в периода 06.09.2018 - 23.09.2018.

В понеделник часовете по PFCM и House няма да се състоят.

Продължава
FLAPSE-plakat horizontalen

“FlapsƎ” - част от българската танцова платформа по време на фестивала „Антистатик“

„Когато настоящето изчезне;

Когато миналото се превърне в убежище;

Когато сме се скрили от вятъра в сандък със спомени;

Когато страхът ОТ се срещне с желанието ЗА…“

 

Продължава
Screenshot 2

Танцовата компания на американката Ребека Марголик гостува на театър „Азарян“ по покана на Derida Dance Center

На 22 април от 19:30 часа в театър „Азарян“ зрителите ще могат да изживеят спектакъла “Birds sing a pretty song” („Птици пеят красива песен“) - съвместна работа на хореографа Ребека Марголик и интерактивния артист и композитор Макс Беркович. 

Продължава