Miss-Julie-Derida

Резервационен модул за предстоящи събития

 
 
 
 
 
 

Новини

Отворени врати в Школи Derida

 

Чудите се как да прекарате своята събота?

Заповядайте в Школи Derida!

На 12 януари 2019 г. от 11:30 ч. до 18:00 ч. ви предоставяме възможността да посетите уроци в над 12 танцови стила от нашата програма, които ще са с вход свободен.

През новата година продължаваме да предлагаме едни от най-интересните танцови стилове с прекрасните ни, квалифицирани преподаватели.

Продължава
wishing you a merry

Школи Derida

Скъпи приятели, Школи Derida ще отвори врати на 07.01.2019 г. 
Но не мислете, че през това време ще си почиваме. Напротив, ще работим усилено, за да превърнем новото място във вашето пространство за усмивки и танц.
Извинете ни за забавянето! Обещаваме, че ще си струва!
Весело посрещане на новата 2019 година!

-Екипът на Derida Dance Center-

График на Дерида Денс Център от 01.01.2019 г.

 Скъпи приятели и посетители на Derida Dance Center,

 Бихме желали да Ви споделим, че от 1-ви януари 2019 г. в Derida Dance Center предстоят структурни промени, които ще повлияят на дейностите и графика на курсовете.

Танцовият център ще запази едно студио, което се намира в същата сграда на партерния етаж. Новото студио разполага с два входа - един откъм бул. Сливница, и втори - откъм фоайето.

Актуален график на курсовете от 2.01.2019 г. може да намерите на страницата на Derida Dance Center.

Вижте графика тук!

При желание от Ваша страна, бихте могли да използвате активния си абонамент за друг танцов курс, друга услуга, предлагана от танцовия център, или да възстановите паричната равностойност на оставащите предплатени танцови уроци.

В желанието си да разширим дейностите си през 2019 г., свързани със съвременното изкуство, както и  да подобрим условията за обучение, предприехме още една важна инициатива - създаване на ново пространство за култура. То ще се намира в метростанция “Джеймс Баучер”.

 Очаквайте повече информация през 2019 г.

 Изненадите предстоят!

 

 

 

 

 

 

Someone-2

Отворена покана

Дерида Денс Център отваря покана за участие в международния проект “ Someone from home in the sense of belonging to Europe”.

Derida Dance Center / фондация „Арт Линк“ е една от четирите партньорски организации заедно с Silke Fluegge (Австрия), USTANOVA STUDENTSKI KULTURNI CENTAR (Сърбия) и Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely (Румъния). 

 

Проектът, част от програма „Творческа Европа“ на ЕС и подкрепен от Столична община, ще се реализира в рамките на 2019 година в четирите страни и ще включва резиденции, работни срещи и финални представления с участието на  двама танцьори от всяка страна. Артистичен директор на проекта и хореограф е Силке Грабингер (Австрия), която е известна на българската публика още от 2016 година. (http://www.silk.at/fluegge/silk-fluegge/silke-grabinger.html)

Проектът ще продължи от февруари до септември 2019 г., като включва четири резиденции и четири финални представления.

Продължава
MJ-poster-WEB

Miss Julie - Представление на компания Дерида

На 14 декември (петък) от 19:30 ч., сцена Дерида Ви кани на представлението Miss Julie.

Госпожица Юлия

„Госпожица Юлия ” е физически спектакъл, дисекция на образа от едноименната пиеса на Стриндберг. Разкъсващ вътрешен диалог между същността и модела, вроденото и придобитото в непрекъснато търсене на възможност за съществуване.

Продължава
obshta

Три представления на два континента представи Дерида Денс Център

Спектакълът F63.9 беше представен през изминалия уикенд на гала вечер на Международния танцов фестивал в Пекин. На 24 октомври 2018 г. екипът на компания Дерида - Живко Желязков - арт директор и хореограф, Атанас Маев - мениджър, и танцовите изпълнители - Ясен Попов и Симона Тодорова, замина за своето първо участие в Китай. Тази покана пристигна след успешното представяне на спектакъла по-рано тази година във Ванкувър, Йерусалим и Тел Авив.

Продължава

Embodied Storytelling с Чарълс Слендър -Уайт

Ден след представлението ІдезІинтеграция в театър Азарян, на 28 ноември Чарълс Слендър -Уайт ще проведе затворен уъркшоп в Derida Dance Center. 
Embodied Storytelling е разработен във връзка с темата за (дез)интеграциятa и е предназначена за младежи от ромски и неромски произход.
От организация Trust for Social Achievemenт от своя страна са поканили между 8-12 младежи, които да могат да се включат в работното ателие
Продължава
PpZhRDeQ

Falling Through Space - Танцово ателие с Чарлс Слендър-Уайт

Заповядайте на 26.10.2018 г.от 09:30 ч. в Derida Dance Centre, за да се включите в танцовото ателие заедно с уникалния Чарлз Слендър-Уайт.

Продължава
FACT SF - Relief 04 - Photo by Kegan Marling

ІдезІинтеграция 27.10.2018 г.

Чарлз Слендър-Уайт гостува отново в България, за да представи темата за (дез)интеграцията чрез изкуството на съвременния танц на сцената на Театър Азарян.

Продължава