:
 
 

Цени и Вътрешен ред в Derida Dance Center

There are no translations available.

  Pricelist schedule DDC.xlsx - Sheet1-1При закупуване на два или повече абонамента  за различни курсове в един и същ момент клиентът ползва отстъпка в размер на 10% от цената на всеки курс.


1.        Ползването на услугите на Derida Dance Center става след предварително заплащане на индивидуален час или регистрация на посещение от абонамент на рецепция.

2.        Абонамент за определен курс се закупува от рецепция на Derida Dance Center и е с дефиниран срок на валидност, описан в ценорaзписа на танцовия център.

3.        Ползването на закупения брой посещения в рамките на срока на абонамента е отговорност на клиента.

4.        В случай на прекъсване на работата на Derida Dance Center, свързано с празничен период или отмяна на часове, Derida Dance Center поема отговорност и удължава срока на валидност на закупения абонамент, респективно с периода съдържащ броя пропуснати посещения.

5.        При закупуване на два или повече абонамента  за различни курсове в един и същ момент клиентът ползва отстъпка в размер на 10% от цената на всеки курс.

6.        Derida Dance Center си запазва правото да променя цените на индивидуалните посещения и абонаментите, като за целта информира своите посетители чрез е-мейл, както и с актуална информация на сайта.

7.        Екипът на Derida Dance Center очаква от клиентите съдействие в поддържането на чистотата в танцовия център (чисти обувки и екипи, изхвърляна на отпадъците в предвидените за това кошчета).

8.        Derida Dance Center предоставя възможност за ползване на гардероби за преобличане, които се заключват. В случай че клиент загуби ключа на гардероба, който ползва, той заплаща обезщетение на Derida Dance Center в размер на 5 лв. Ключетата се намират на ключалките на гардеробчетата.

9.  В сградата не се допуска влизане с велосипеди. 

         За повече информация относно цените и условията на ползване на услуги в Derida Dance Center, можете да се свържете с нас на тел. 0876 950 008 или на е-мейл адрес: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it