:
 
 

Escola Senzala- София и Derida Dance Center представят

There are no translations available.

capoeira1

Вечер на Автентичната  бразилска музика

С участието на Мarsel Gudoy, Nelson Latif - китари и Mestre Samara -перкусий

Идеята е популяризиране на капоейра в България, като част от световното културно наследство и представяне на традиционната бразилска музика, като част от световната музикална култура.   Гости на събитието ще бъдат Marcelo Godoy – vocal and acoustic guitar и Nelson Latif – cavaquinho and acoustic guitar; Mestre Samara – percusion.


Marcelo Godoy е певец и композитор с богат опит по гастролите си в Бразилия и Европа. От няколко години живее и твори в Холандия, където е издаден и последния му диск " Paralelo 16" от джаз лейбъла  CrisCrazz Records. Свирил е с имена като Yuri Popof, Lena Horta, Marcos Suzano, Ciro Cruz, Renato Massa и Zé Marcos.

Nelson Latif започва своята кариера през 80-те като джаз изпълнител в Сао Паоло. Следващото десетилетие се мести в Амстердам, където свири на инструмента, който го превръща в запазена марка – Cavaquinho (вид малка китара). Участва в  Alma Brasileira Project на Бразилските посолства с множество уършопи, концерти и лекции като идеята е популяризиране на автентичната бразилска музика по света.

Mestre Samara e основател на няколко школи по капоейра и много изкусен перкусионист. Живее в Амстердам и обикаля по света с цел популяризиране на този вид танц, като музиката е неизбежна част от това.

DJ Furioso се занимава с организиране на партита с бразилска музика от 6 години. Заедно с DJ-ите P6U и Oto ще представят смесица от боса нова, самба, бразилско реге и хип-хоп с видео презентация по капоейра.

 

 

 

 

 

capoeira2