:
 
 

Falling Through Space - Танцово ателие с Чарлс Слендър-Уайт

There are no translations available.

Заповядайте на 26.10.2018 г.от 09:30 ч. в Derida Dance Centre, за да се включите в танцовото ателие заедно с уникалния Чарлз Слендър-Уайт.

PpZhRDeQ

 Семинарът ще се състои от три основни компонента: 
1.) майсторски клас Countertechnique, фокусиран върху използването на падащия импулс като двигател за движение;
2.) мини-работилница за хоризонтално падане;
3.) FACT / SF репертоар, прилагат принципите на Countertechnique към съвременната хореография.
Тези компоненти ще дадат възможност на участниците да разширят обхвата си на движение, да преодолеят страха си от поемане на риск, ясно да свържат движенията си с пространството около тях и да се забавляват.

Чарлз Слендър -Уайт е основател и арт директор на FACT / SF. Започва кариерата си през 2006 г., когато се присъединява към танцовия театър на Татяна Баганова в Екатеринбург, Русия. Оттогава той преподава, участва като хореограф и изпълнител в Северна Америка, Европа, Русия и в Хонг Конг. За своята работа Чарлз е упълномощен от Държавния департамент на САЩ, CounterPulse, Acid Rain (Челябинск), Диалогов танц (Kostroma) и др. Чарлз Слендър-Уайт е един от двадесетте преподаватели по Каунтър техника в света. През 2012 г. заедно с Елизабет Щреб преподават като част от CHIME Across Borders. Завършва с отличие от UC Berkeley със степени по английска литература и танц, и пърформанс.

 

За повече информация: https://www.facebook.com/events/196843304448090/