:
 
 

Денят на отворените врати в Derida Dance Center подкрепя каузата за здраво и активно съвременно общество

There are no translations available.

 DDC reception wall

Derida Dance Center стартира новия сезон с подарък за всички любители на движението и активния живот. Заповядайте в танцовия център на 13-ти септември  (събота) за безплатен пробен урок в някоя от дисциплините, които центърът предлага.

За да участвате в събитието, подкрепящо каузата за здраво и активно съвременно общество е необходимо да изберете един или повече класове, които желаете да посетите в този ден и да се регистрирате през съответната форма на сайта на центъра. Регистрацията отнема няколко секунди и ви гарантира безплатно посещение в рамките на Деня на отворените врати: http://www.derida-dance.com/qs/bg/component/seminar/ 


На същия линк можете да видите от колко часа стартира всеки клас. Програмата е разнообразна и включва зумба, пилатес, суинг танци, ирландски танци, съвременен танц, класически балет, кондиционен тренинг, хип хоп и народни танци. Центърът предлага и курс по ориенталски танци, за който ще се проведе безплатен урок в друг ден – на 16-ти септември от 18:30 часа.


Денят на отворените врати става обичайно събитие за танцовия център, като се провежда за трети пореден път. Неговата цел е да популяризира възможностите за движение и активен живот на хората в големия град и да гарантира един ден, изпълнен с радост от танца и спорта.