:
 
 

2Faced Dance Company in Derida Dance Center

There are no translations available.

2faces_ddc

На 29-ти  ноември, вторник, танцовата компания ще проведе  уъркшоп. Събитието ще се състои в Derida Dance Center от 16:00ч. до 18:00ч. Всички, които желаят да се включат в работното ателие  трябва да имат опит в сферата на съвременния танц и добра движенческа култура.
Заинтересованите е нужно да изпратят попълнен е нужно да изпратят полълнен формуляр за участие  на адрес This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Краен срок  24-ти ноември.
Формуляра можете да изтеглите от ТУК.
Уъркшопът е безплатен!


На 30-ти ноември, сряда, 
2Faced Dance Company ще представи  танцовия спектакъл "In The Dust" -  Младежки Театър "Николай Бинев", 19ч.

Представленията на многократно награждаваната трупа 2Faced Dance Company бяха хит на Единбургския фриндж фестивал, разпродадени до последния билет. Техният спектакъл „В праха” ще може да бъде видян и от българската публика с подкрепата на Столична община, Британски съвет и Международен театрален фестивал „Варненско лято”. Представлението включва три експлозивни миниатюри, силно повлияни от брейк-танците и изследващи от различни гледни точки темите за упадъка и разрушението.

2Faced Dance Company е една от най-иновативните мъжки танцови компании от Обединеното кралство, която прави постановки, съчетаващи атлетичен съвременен танц с елементи от хип-хоп културата. Пресата определя хореографията на 2Faced като авангардна, свежа, дръзка и смела, а многобройните турнета в Обединеното кралство и чужбина носят на компанията международно признание и слава.

Носителят на много награди художествен директор Тамсин Фитцджералд продължава сътрудничеството си с обещаващи и утвърдени хореографи, които отправят предизвикателства към стилистичните жанрове и граници. Хореографът Том Дейл е известен в цяла Великобритания танцов артист, който „чрез своето изкуство тупти с пулса на страната " (в-к Гардиан).

Събитието е организирано от Британски Съвет, Международен Фестивал "Варненско Лято", Младежки Театър "Николай Бинев"