:
 
 
     
Description
Момент от живота. Печална песен, годишнина, носталгия или обезверяване. YOUTH (A-Wake) е уникален поглед, искрен до сълзи от смях или тъга, в личния живот на един кариерист, перфекционист, неорганизиран, човек. Жена.
Title: YOUTH (A-WAKE)
Number: 14/19
Status: Closing date exceeded
Begin: Friday, November 08, 2019 at 19:00pm
End: Friday, November 08, 2019 at 20:00pm
Closing date: Friday, November 08, 2019 at 18:30pm
Location: Сцена ДЕРИДА
Fees: Лв. 15.00 per person

alt

На 8-ми ноември от 19 ч., гост на Derida Stage / Сцена Дерида ще бъде Miriam Engel със своето соло YOUTH (A-WAKE)!

Момент от живота. Печална песен, годишнина, носталгия или обезверяване. YOUTH (A-Wake) е уникален поглед, искрен до сълзи от смях или тъга, в личния живот на един кариерист, перфекционист, неорганизиран, човек. Жена. YOUTH е поетичен и предизвикателен монолог за пространствата на времето и тялото. Прескача между биография и образ и сортиране на лични прозрения чрез физическа виртуозност, пеенеи актьорска игра. Използвайки елемента на водата като символ на младост, памет и отражения, Енгел създава огледало на душата, или кристална топка на гадателка, търсейки момент на разговор очи в очи – на внучка с баба, или на една жена със себе си.

Чрез ритъма на ежедневните ритуали спектакълът преминава през свещеното и нечестивото. Адаптирайки класически и канонични музикални композиции,  YOUTH (A-Wake) се изправя срещу концепцията за безсмъртие, лутайки се между това да се превърне в реквием за младостта, или празник на вечността.

Хореограф и изпълнител: Мириам Енгел

Музика: Моцарт, Клаудио Монтеверди, ArvoPärt, Фабиан

Цена: 15 лв. (редовен билет)

           12 лв. (студенти/пенсионери)