:
 
 
     
Description
Време е да надникнем в работния процес на четвъртия резидент от Резидентска програма на Derida Dance Center 2019 - Kenan Dinkelmann!
Title: ASTRAL - Премиера на Кенан Динкелман
Number: 10/19
Status: Closing date exceeded
Begin: Thursday, October 17, 2019 at 19:30pm
End: Thursday, October 17, 2019 at 20:30pm
Closing date: Thursday, October 17, 2019 at 19:00pm
Location: Сцена ДЕРИДА
Fees: Лв. 10.00 per person

ASTRAL

Време е да надникнем в работния процес на четвъртия резидент от Резидентска програма на Derida Dance Center 2019 - Kenan Dinkelmann!


 Действието в ASTRAL се развива във въображаем свят, в който човечеството чрез своето поведение прави така, че оцеляването на планетата Зема да бъде невъзможно. Климатичните промени прогресират толкова драстично, че нито едно човешко същество не може да оцелее на Земята в следващите 10 г. Учени пътуват до Марс, за да създадат ново общество. Каква е тяхната реакция, когато са изкарани от нормалната среда, в която живеят? Човечеството е принудено да постави под въпрос минали модели на поведение и да създаде нови концепции, за да осигури бъдещето на обществото в дългосрочен план.

Хореограф: Кенан Динкелман

Танц: Нитзан Моше, Мириам Кая, Джошуа Смит и Макс Маковски

Костюми: Рая Лъчезарова

Фотограф: Ивона Машова

alt

Кенан Динкелман израства в Пасау, Германия. Завършва Artez, School of Dance и работи с Jozef Frucek и Linda Kapetanea, Martin Nachbar и Robert Clark. Като танцьор на свободна практика участва в представления на Johannes Wieland/Staatstheater Kassel, Marion Sparber, Ivan Perez, Need-Company Jai Gonzales/Unterwegstheater и Anton Lachky. От 2015 до 2017 г. е част от танцовата компания Stadttheater Bielefeld, където работи с Wim Vandekeybus, Simone Sandroni и Sharon Fridman.

Освен това, той е и гост преподавател в Марамео Берлин, Профитрейнинг Лайпциг, Профитрейнинг Базел, Stadttheater Bielefeld, Volkstheater Rostock, Staatstheater Braunschweig

Повече за Кенан можете да видите тук:

https://vimeo.com/202518943

https://vimeo.com/192234861

* Представлението е подходящо за деца.

* Предтставлението е подходящо за чуждестранна публика.

* ВХОД СВОБОДЕН за деца до 18 г. и пенсионери.

alt

Проектът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г.